Grootste houthandel

Grootste houthandel van de regio!

Ruim 7500m2 showroom
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Douglas blokhutprofiel 28x190 mm geschaafd
  • Douglas blokhutprofiel 28x190 mm geschaafd

Douglas blokhutprofiel 28x190 mm geschaafd

SKU: Dobl190-3
€20,97

* Eenheidsprijs: €6,99 / Meter Incl. btw

Ideaal voor tuinhuis of schutting.

Op voorraad

Douglas blokhutprofiel geschaafd 28 x 190 mm (werkende maat 180 mm)

Geschaafde Douglas blokhutprofielplanken met strak stapelprofiel (mes en groef). Door het gladde, geschaafde oppervlak en de ronde mes krijgt je wand direct die echte Scandinavische blokhut-look. Perfect voor tuinhuizen, chalets, poolhouses, gastenverblijven, schuren en luxe overkappingen.

Specificaties:

  • Dikte: 28 mm
  • Werkende breedte: 180 mm (zichtbreedte ca. 180 mm)
  • Totale breedte: 190 mm (incl. ronde mes)
  • Lengtes: op voorraad in 300, 400 en 500 cm
  • Afwerking: rondom geschaafd, ronde bovenkant (bolle mes)
  • Kwaliteit: Gedroogd en geschaafd
  • Kleur: warm roodbruin, wordt prachtig zilvergrijs of behoud de kleur met Douglas olie

Voordelen van geschaafd Douglas blokhutprofiel 28 mm:

  • Prachtig gladde afwerking, direct zichtbaar mooi resultaat
  • Extra dik (28 mm) → stevige constructie en betere isolatie
  • Ronde mes zorgt voor authentieke blokhutuitstraling
  • Maatvast, minimale werking na montage
  • Makkelijk en snel te stapelen dankzij passend mes en groef

Ideaal voor wie een hoogwaardige, warme en robuuste houten wand wil met die echte blokhut-sfeer. Direct uit voorraad leverbaar, snel thuisbezorgd of af te halen.

Tip: Voor extra bescherming en kleurbehoud: behandel met transparante Douglas olie of beits.

Houtsoort Douglas
Afwerking Gedroogd & Geschaafd
Verduurzaming Onbehandeld
Type Blokhutprofiel plank / Blokhutdelen
Dikte 28mm
Breedte 190mm
Werkende breedte 180mm

Dit vind je misschien ook leuk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »