Heeft u geen auto, vrachtwagen of bus waar de gewenste producten in passen? Geen zorgen, wij kunnen alle soorten hout bezorgen op het gewenste adres. Geen gedoe met het lenen van busjes, het huren van aanhangers, Houthandel Roosendaal verzorgt eenvoudig de bezorging van uw bestelling.

Er wordt naast de wagen gelost, zorg dus voor voldoende mankracht.

 Verzendkosten Nederland en België:

De bezorgkosten kunt u berekenen in uw winkelwagen. U kiest voor Afleveren op locatie en voert vervolgens uw postcode in. Aan de hand van het aantal kilometers worden de bezorgkosten berekend.

Wij vragen 30,- voor het laden en het lossen van de goederen,  vervolgens rekenen wij € 1,- per kilometer tot 30km van Houthandel Roosendaal. De kosten hierbuiten zijn als volgt berekent:

  • 31 – 75km €85,-
  • 76 – 100km € 100,-
  • 101 – 125km € 125,-
  • 126 – 150km € 150,- 

Wij leveren enkel binnen 150 km van Houthandel Roosendaal, kunt u na uw postcode ingevoerd te hebben enkel op afhalen drukken, leveren wij niet op uw locatie!

Bestellen

Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. De bestelling wordt binnen 1 tot 10 werkdagen bij u thuis bezorgd. Wij bezorgen op werkdagen vanaf dinsdag tot vrijdag tussen circa 9 en 4. Benieuwd wanneer of bestelling bezorgd wordt, of wilt u een dag of dagdeel afspreken neem dan contact met ons op. Ook kunt u dit in de opmerkingen zetten bij de bestelling. 

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden voor het bezorgen van diverse soorten hout.