Hoe kan ik retourneren?

Retourneerbeleid

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:
  • Het artikel zit nog in de originele verpakking en is onbeschadigd.
  • De artikelen zijn niet gebruikt of bevatten gebruikssporen.
  • Het te wensen geretourneerde artikel is aangemeld bij onze klantenservice.
  • Binnen 14 dagen aangekocht.
U kunt het artikel retourneren naar ons adres: Houthandel Roosendaal Ettenseweg 5 4706 PB Roosendaal De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. U dient zelf zorg te dragen voor transport van de retourzending. Zorg daarom altijd voor een verzendbewijs. Retour aanmelden Retourzendingen moeten altijd eerst worden aangemeld bij onze klantenservice via info@houthandelroosendaal.nl.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Bij Houthandel Roosendaal kunt u eenvoudig en veilig afrekenen via uw eigen bank. U betaalt eenvoudig en snel met iDEAL. De betaalmethode kunt u selecteren op de afrekenpagina. Na de bestelling ontvangt u per e-mail de bestelbevestiging. Bancontact/Mistercash Voor onze Belgische klanten bieden wij deze betaalmogelijkheid. Kies de betaaloptie op de afrekenpagina. 100% Veilig betalen via versleutelde verbinding Betalen in de webshop van Houthandel Roosendaal is 100% veilig. Uw maakt verbinding via een SSL versleutelde verbinding. Deze versleuteling zorgt voor een veilige verbinding tussen onze weshop u als bezoeker.
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Na het maken van een bestelling via de webshop wordt uw bestelling binnen 1 tot 8 werkdagen bij uw thuis geleverd. Wilt u zelf een dag of dagdeel afspreken kunt u dit bij de opmerkingen in de bestelling kwijt of contact met ons opnemen via mail of telefoon. Wilt u weten wanneer u ingepland staat neem ook dan contact met ons op.